TV pakker med sport

Sportsrettigheder er dyrt og det afspejler sig også i priserne på tv pakker med sport. Vi har undersøgt markedet for at finde den bedste tv udbyder når du skal se sport på tv, og med hjælp fra Tvudbyderidanmark.dk, og har fundet frem til hvilke løsninger der er på markedet.

Til dig der vil se det hele

Har du et ønske om at følge med i al sport der sendes på tv, så er vores bedste bud Allente stream plus, hvor man får adgang til Viaplay Total, samt sportskanalerne fra TV2 og Eurosport. Prisen ligger på 659 kr. /md. Til gengæld så får man masser af underholding for pengene, og behøver ikke tv pakker eller streamingtjenester.

Streaming tjenester med sport

Der findes tre muligheder for sport via streaming.

  • Viaplay sport (pt. 449 kr. om måneden)
  • TV2 Play sport (pt. 219 kr. om måneden)
  • Discovery Plus sport (pt. 129 kr. om måneden)

Hvad viser de forskellige?

Med Viaplay Total får man adgang til Champions League fodbold, derudover Superligaen og Premier League samt en masse Champions League håndbold.

Med TV2 Play Sport så kan man se masser af håndbold. Hvis du er vild med håndbold, så bliver du nødt til at have Tv2’s kanaler. De sender også NFL, NBA og Badminton. Derudover vises der meget cykling, herunder Tour de France. Tv2 Play viser også fodbold fra Serie A, La Liga og Europa League.

Med Discovery Plus Sport er udvalget ikke helt så stort, men der kan alligevel ses Tour de France, Vueltaen og Giro d’Italia. Af fodbold vises der Allsvenskan, Superligaen og FA cup. De viser også flere Grand Slam turneringer i tennis.

Der er masser af muligheder for at finde noget til enhver smag.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *