Guide til sport på TV

Mange af dem som der selv dyrker sport, de har oftest også glæde af at se nogle af de bedste aktive atleter på TV, når de kæmper i deres sportsgren. Som dansker har du utrolig mange muligheder for at se netop den sport du ønsker, det kræver bare at du køber adgang via en streamingtjenester og tv pakker. Hvis du hurtigt vil finde en oversigt med dagens sport i tv, så tjek evt. denne her ud.

Hvem sender hvad?

Fodbold er den sportsgen som har flest tv-seere, og kampe fra alle de store ligaer rundt i Europa vises på en af de mange danske kanaler.

Superligaen

Den danske Superliga vises på flere kanaler. Det er pt. TV3 Sport, TV3 Max, TV3 Plus, Canal 9, Eurosport 2, Viaplay og Discovery Plus.

Premier League

Den bedste engelske række vises på pimært på Viasat kanalerne. Det er pt. TV3 Sport, TV3 Max, TV3 Plus, See og Viaplay.

Champions League

rettighederne til Champions League fodbold er nogle af de dyreste. Igen har Viasat købt dem og kampene kan ses på Tv3sport, TV3 Max, TV3 plus og Viaplay.

Håndbold

Kampe fra den danske liga kan ses på TV2’s kanaler, som er TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X og TV2 Play. Champions League vises på Viasats kanaler, som er TV3 Sport, TV3 Max og Viaplay.

Tennis

Tv2 sport X sender meget tennis, disse kampe kan også ses på TV2 play. Deruodver sender Eurosport også en hel del, og disse kampe kan også ses på Discovery+ sport.

Du kan evt. bruge tiden foran dit TV på at lave nogle foam roller øvelser.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *